0%

Cihazınız kapandı ve açılmıyorsa, sorunun nedenini belirlemek ve çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Batarya Durumu Kontrolü: Eğer cihazınızın bataryası çıkarılabilirse, bataryayı çıkarın ve bir süre bekledikten sonra tekrar takın. Çıkarılamayan bir bataryaya sahipseniz, sadece güç tuşuna uzun süre basılı tutarak cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
  • Güç tuşuna uzun süre basılı tutun. Bazı cihazlarda, bu işlemle cihazın zorla kapanıp tekrar açılması sağlanabilir.
  • Cihazınızın pil seviyesi çok düşükse, şarj kablosunu kullanarak cihazınızı bir süre şarj etmeyi deneyin. Şarj işlemi sırasında cihazın açılma işlemi başlayabilir.
  • Bazı cihazlarda güvenli mod, sadece temel sistem uygulamalarının çalıştığı bir moddur. Cihazınızı güvenli modda başlatarak, bu modda açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Cihazınızı kapatın, ardından güç tuşuna ve ses açma tuşuna aynı anda basılı tutun. Cihazınız yeniden başladığında tuşları bırakın.
  • Eğer diğer yöntemler sorunu çözmezse, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayarak başlangıç ​​konfigürasyonuna döndürebilirsiniz. Ancak bu işlem sırasında tüm verileriniz silineceğinden önce yedekleme yapmayı unutmayın.
  • Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazınızın garantisi varsa veya hala teknik destek sürecindeyse, üretici veya satıcı ile iletişime geçmek en iyi seçenek olabilir.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse veya cihazınız başka bir sorunla karşılaşıyorsa, profesyonel teknik destek almanız önemlidir.

Telefonum Kapandı Açılmıyor, Ne Yapmalıyım?

Telefonum kapandı açılmıyor diyorsanız çözümü için bu yazıyı mutlaka okumalısınız. Cihazınız açılmıyor ise adım adım çözümü için hemen tıklayın!

Cihazım kapandı açılmıyor sorunu için çözüm önerileri:

1. Bataryanızı telefon kapalı  şekilde şarja takıp en az 30 dakika boyunca şarjda bekletiniz

2. Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz

3. Cihazınıza ait linke tıklayarak ve adımları takip ederek sorununuzu çözecek olan yazılımı cihazınıza atınız.

4. Sorununuz devam ediyorsa, uzman teknisyenlerimizin cihazınızı incelemesi ve sorunu giderebilmesi için telefonunuzu servise gönderiniz.

Telefonum kapandı açılmıyor, ne yapmalıyım?'' diyorsanız bataryanız sıfırlanmış olabilir bu nedenle bataryanızı telefon kapalı  şekilde şarja takıp en az 30 dakika boyunca şarjda bekletiniz. Şarj alıp almadığını kontrol ediniz.Sağlam olduğuna emin olduğunuz şarj aletiyle 30 dakika boyunca şarj ediniz. Ardından tekrar kontrol ediniz.

Android Telefon Açılmıyorsa Yapılabilecekler Neler?

Android cihazınızın açılmıyorsa nedeni donanımsal bir arıza olabileceği gibi yazılımsal bazı sorunlar da olabilir. Eğer android cihazınızın bataryası ömrünü tamamladıysa tablet ya da telefonunuz bataryadan yeterli miktarda güç elde edemediği için açılmayabilir. Bu gibi durumlar genellikle donanımsal arızalar olduğu için maalesef ki sizin yapabileceğiniz herhangi bir şey olmayabilir. Donanımsal arızalarda cihazınız garanti dahilinde ise teknik servise başvurmanız en doğru yoldur. Bu sayede cihazınız garanti kapsamında çıkmayacaktır.

Eğer mevcut sorun, telefon ya da tabletinizi şarja bağladığınızda ya da güç tuşuna basılı tuttuğunuzda çözülmüyorsa problemin yazılımsal bir problem olma ihtimali de vardır. Kimi zaman telefonunuz ya da tabletiniz sistem güncellemesi yaparken tekrar açılmayabilir ya da belirli servis a da uygulamalar sonucu uygulamalar telefonunuzun açılmasını engelleyebilir.

Cep Telefonunun Kapanıp Açılmama Durumu

Telefonum kapandı ve açılmıyor, ne yapabilirim? Bu sorun neredeyse her marka ve modele sahip telefonlar için geçerli olabilir. Cep telefonları, düşme ya da çarpma gibi çeşitli durumlar sonucunda zarar görebilir. Bu tür durumlarda telefonun bir daha açılmaması da mümkün olabilir. Eğer telefonunuzun tekrar açılmaması sorunuyla karşılaşırsanız, sorunun kaynağını belirlemek için gerekli incelemeler yapmak için teknik servise başvurabilirsiniz.

Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz. Cihazınıza ait linke tıklayarak ve adımları takip ederek sorununuzu çözecek olan yazılımı cihazınıza atınız.

Eğer sorununuz hala devam ediyorsa uzaktan destek için aşağıda belirtilen numaralar ile whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0541 761 08 32                                              0541 761 08 26