0%

Reeder P13 Blue Max Pro

Geniş ekran kapasitesi, yüksek çözünürlüklü arka kamerası ve güçlü işlemcisi ile Reeder P13 Blue Max Pro, bir akıllı telefona olan bütün beklentilerinizi fazlası ile karşılıyor. Geniş ekran kapasitesi, akıllı telefonu ile video ve film izlemek isteyen kişilerin, içeriğin içine daha fazla girmesini sağlayarak aldığınız zevki arttırıyor. Bununla birlikte mobil oyunlarda da üst düzey oyun hakimiyeti ve görüş kapasitesi sağlanıyor. Gelişmiş ekran özellikleri sayesinde oyun başarınızı arttırabilir, oyunlardan aldığınız zevki maksimum seviyelere çıkarabilirsiniz. Yüksek batarya kapasitesi ve güçlü işlemcisi ile Reeder P13 Blue Max Pro, oyun deneyiminizi maksimuma çıkartmak için tasarlandı. Peki, Reeder P13 Blue Max Pro’nun teknik özellikleri nelerdir?

Reeder P13 Blue Max Pro Özellikleri Nelerdir?

Reeder P13 Blue Max Pro, 6.55 inçlik geniş bir ekrana sahiptir. Su damlası çentiği şeklinde tasarlanan ekran kenarları ise kullanıcının ekran hakimiyetini arttırmak için özel olarak geliştirilmiştir. Ekran kenarlarının boşluksuz olarak tasarlanması ise 6.55 inçlik ekranın çok daha ilgi çekici hale gelmesini sağlıyor. Ekran tasarımı, kullanıcıların ekrandaki tüm görüntüye çok daha rahat şekilde yoğunlaşması için Reeder tarafından özel olarak geliştirildi.

Cihazın 4.000 mAh’lik yüksek batarya kapasitesi, tüm gün boyunca çeşitli işlemlerinizde yanınızda olmasını sağlıyor. Pil tasarrufu özelliği ise cihazın batarya kapasitesini maksimum verimlilikte kullanabilmesini sağlıyor. Reeder P13 Blue Max Pro, gün içerisinde boş halde beklerken işlemci yükünü minimum düzeye indirerek pil ihtiyacını azaltıyor. Bununla birlikte cihazda oyun ya da benzeri bir uygulamaya giriş yapılması halinde işlemcinin maksimum kapasitede çalışması sağlanıyor. Böylece gün içerisinde pil tasarrufu sunan Reeder P13 Blue Max Pro ihtiyaç olan durumlarda tüm gücün kullanılmasını sağlıyor.

Reeder P13 Blue Max Pro, gelişmiş RAM kapasitesi ile kullanıcılarına yüksek performans sunmak için özel olarak geliştirildi. 8 GB RAM kapasitesi ile cihaz en yüksek işlemci ve RAM kapasitesi gerektiren mobil oyun ve uygulamalarda bile üstün başarı sunuyor. Reeder P13 Blue Max Pro’nun 8 GB RAM kapasitesi sayesinde siz de en yüksek grafik ayarlarına sahip, yüksek çözünürlüklü mobil oyunları bile sorunsuz şekilde oynayabilir ve oyun deneyiminizi maksimum seviyelere çıkarabilirsiniz.  

Reeder P13 Blue Max Pro Geniş Ekran Faydaları Nelerdir?

Reeder P13 Blue Max Pro’nun 6.55 inçlik geniş ekranı, cihazın hem video ve film gibi aktivitelerde hem de mobil oyunlarda ve çeşitli uygulamalarda üst düzey performans sunmasını sağlıyor. Cihazın geniş ekranı, ekran kenarlarında kullanılan çentiksiz tasarım ile birleştirilerek kullanıcıların ekrana daha rahat şekilde odaklanması sağlanıyor.

Cihazın ekran kapasitesinin geniş tutulması, farklı aktivitelerden hoşlanan kullanıcılara da çeşitli avantajlar sunuyor. Akıllı telefonlar ile YouTube ve çeşitli platformlardan video ve film izlemekten hoşlanan kişilerin, izlediği içeriğin tüm detaylarını yakından takip etmesi sağlanıyor. Bununla birlikte 720 x 1600 HD+ ekran çözünürlüğü de cihazın tüm detayları kusursuz şekilde yansıtmasına yardımcı oluyor. Böylece siz de akıllı telefonunuzdan video ve film izlerken aldığınız zevki maksimuma çıkarabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro’nun geniş ekranı mobil oyunculara da çeşitli avantajlar sunuyor. Daha düşük ekran kapasitesindeki akıllı telefonlarda, cihazın tutuş hissiyatı genellikle daha düşüktür. Kendi segmentindeki diğer akıllı telefonlardan farklı olarak Reeder P13 Blue Max Pro ise avuç içinize tam oturarak oyun deneyiminizi arttırıyor. Ekran kapasitesinin geniş olması ise mobil oyuncuların oyundaki tüm detaylara hakim olmasını sağlıyor. Yüksek ekran çözünürlüğü ve geniş ekranı sayesinde siz de mobil oyunlarda başarınızı arttırabilir, oyunlardan çok daha fazla zevk alabilirsiniz. Reeder P13 Blue Max Pro’nun Multi Touch teknolojisi sayesinde ise ekran üzerinde aynı anda birden fazla parmağınızla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ekranın farklı bölümlerinde aynı anda hakim olabilir, mobil oyunlarda rakiplerinize yeteneğinizi gösterebilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro ve Doğa Fotoğrafçılığı

Günümüz akıllı telefonlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan bir tanesi, cihaz her ne kadar ilgi çekici görünüyor olursa olsun iç özelliklerin beklentileri karşılamamasıdır. Fotoğraf çekmekten hoşlanan kullanıcılar ise genellikle cihazlardan yüksek kamera çözünürlüğü ve çeşitli özelleştirilmiş çekim modları bekliyor. Reeder P13 Blue Max Pro’nun gelişmiş kamera teknolojisi ise hem gün içerisinde sık fotoğraf çekimi hem de profesyonel olarak fotoğraf çekimi yapan kullanıcıları memnun ediyor. 48 MP çözünürlük kapasitesindeki arka kamera, net ve başarılı fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Reeder P13 Blue Max Pro’nun arka panelinde fotoğraf çekim kalitesini arttırmak için 4 kameradan oluşan bir teknoloji kullanılmaktadır. Cihazın arka panelinde ana kameraya ek olarak bulunan 3 kamera, fotoğraflara çeşitli özellikler katmak ve fotoğraf netliğini arttırmak için kullanılıyor. 48 MP çözünürlüklü ana kameraya ek olarak İkinci arka kamera 8 MP çözünürlüktedir. Üçüncü arka kameranın çözünürlüğü 2 MP ve dördüncü arka kameranın çözünürlüğü ise 0.3 MP olarak belirlenmiştir. Ana kamera, Reeder P13 Blue Max Pro’nun fotoğraftaki ana hatları çok daha başarılı şekilde almasını hedeflerken, yardımcı kameralar ise fotoğrafların ön ve arka planında bulunması gereken detayların düzenlenmesinde kullanılıyor. 0.3 MP çözünürlüklü dördüncü kamera, Reeder P13 Blue Max Pro’nun Bokeh çekimler yapabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

Özellikle doğa fotoğrafçılığında kameranın çözünürlüğünün yanı sıra kamera ek özellikleri de oldukça önemlidir. Doğada tüm renkler birbirine benzeyeceği için fotoğraflara üç boyutlu bir dokunuş katmak fotoğrafın ön ve arka planda olması gereken görüntüleri tanımlaması gerekir. Reeder P13 Blue Max Pro’nun ana kamerası, fotoğrafın çok daha net şekilde görülebilmesi için 48 MP çözünürlükte tasarlanmıştır. Yardımcı kameralar ise ön planda görülecek görüntünün netleştirilmesini ve arka planın daha silik hale getirilmesini sağlar. Böylece doğa fotoğrafları gibi en zorlu alanlarda bile üst düzey başarı elde edebilir, yüksek kaliteli fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro Kılıf Modelleri Nelerdir?

Reeder P13 Blue Max Pro kılıf modelleri genellikle kullanıcıların zevkine göre farklı tarzlarda üretilmektedir. Cihazın arka panelinde bulunan parmak izi okuyucu ve 4 adet kameradan oluşan teknolojinin kapanmaması için kılıf arkalarında bu bölümler de açık bırakılmaktadır. Bu bölümlerin başarılı şekilde çalışabilmesi için cihaz tasarımı ve boyutları benzer olsa da farklı cihazlar için üretilen kılıfların kullanılmaması gereklidir.

Reeder P13 Blue Max Pro kılıf modelleri hem sade renklerde hem de çeşitli desenlerde tasarlanmaktadır. Cihazın kendi renk seçenekleri mavi, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı şekilde tasarlanmaktadır. Alacağınız sade renkli kılıfların da bu renkler ile uyumlu olması cihazın çok daha şık görünmesini sağlayacaktır. Bununla birlikte kılıf modellerinin arka kısmında çeşitli desenler bulunan modelleri de tercih ederek akıllı telefonunuzu kendi zevkinize özel olarak yeniden tasarlayabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max Pro kılıf fiyatları ise kılıflarda kullanılan malzemelerin kalitesine göre değişmektedir. Silikon kullanılarak üretilen kılıflar, kullanıcının daha yumuşak bir hissiyat elde etmesini sağlamak ve cihaza gelecek darbelerin kılıf tarafından tamamen emilmesini sağlamak için tasarlanmaktadır. Ancak sert plastik şeklinde tasarlanan kılıflar ise cihazı daha başarılı şekilde sararak kullanıcının tutuş hissiyatını arttırmaktadır. Bu nedenle kılıf alırken, kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir seçim yapmanız daha doğru olacaktır.