0%

Telefonumda Hoparlörden Ses Gelmiyor Ne Yapmalıyım?

Telefonunuzda ses sorunları mı yaşıyorsunuz? Hoparlör ses sorunlarının çözümü için cihazımda hoparlörden ses gelmiyor ne yapmalıyım yazımıza tıklayın!

1.Medya ses düzeyi ve zil bildirim ses düzeyi seçeneğinin açık olup olmadığını kontrol ediniz.

2.Rahatsız Etme modunun etkin olmadığından emin olunuz.

3.Cihazınızı yeniden başlatınız.

4.Cihazınızın darbe alıp almadığını lütfen kontrol ediniz.

5.Hoparlör kısmında toz olmadığından ve temiz olduğundan emin olunuz.

6.Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürünüz.

7.Sorununuz devam ediyorsa cihazınızı teknik servise yönlendiriniz.

P13 Blue, P13 Blue 2022,  P13 Blue MaxL 2022, P13 Blue Max Pro Lite 2022, P13 Blue Max 128 Gb 2022, P13 Blue Max Lite 2022, P13 Blue Plus 2022, P13 Blue Max Pro 2021, P13 Blue Max 2020, P13 Blue Max 128 Gb cihazlarında hoparlörden ses gelmeme, sesin az gelmesi sorunu yaşıyorsanız aşağıda bulunan adımları sırasıyla uygulayınız.

Öncelikle lütfen cihazınıza uyumlu bir kılıf kullandığınızdan ve kullanmış olduğunuz kılıfın hoparlör kısmını kapatmadığından emin olunuz.

Ayarlar bölümüne gidiniz ve Ses seçeneğine tıklayınız. 

Medya ses düzeyi ve zil bildirim ses düzeyi seçeneğinin açık olup olmadığını kontrol ediniz.

Rahatsız Etme modunun etkin olmadığından emin olunuz. Bu ayarı devre dışı bırakmak için Açılan Pencerede Rahatsız Etmeyin seçeneğini kapatınız. Bu modda cihaz, gelen bildirim seslerini kısıtlayacağından cihazdan ses çıkmayabilir. 

Cihazınızın Power tuşuna basılı tutarak açılan pencerede Yeniden Başlat seçeneğine tıklayarak yeniden başlatınız.

Cihazınızın düşme veya çarpma sonrasında darbe alıp almadığını lütfen kontrol ediniz. Eğer cihazınızda herhangi bir darbe yoksa aşağıda gösterilmiş olan hoparlör kısmında toz olmadığından ve temiz olduğundan emin olunuz. Hoparlör muhafazası üzerinde oluşan kirlenmeler hoparlörü tıkayabilir ve sesin gelmemesine yol açabilir. Toz parçası var ise yumuşak uçlu bir fırça ile hasar vermeyecek şekilde hoparlör kısmını temizleyebilirsiniz.

Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürünüz.
Not: Fabrika ayarlarına döndürmeden önce verilerinizi yedeklemeniz tavsiye edilir.

Eğer sorununuz hala devam ediyorsa uzaktan destek için aşağıda belirtilen numaralar ile whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

0541 761 08 32                                 0541 761 08 26

Yukarıda verilen adımları denediğiniz halde sorununuz devam ediyorsa sorununuzun kaynağı donanımsal olabilir. Uzman teknisyenlerimiz tarafından detaylı olarak incelenmesi için servisimize ulaşması gerekmektedir. Cihazınızı teknik servise yönlendiriniz.