0%

Alfreed Robot Süpürge'nin Kurulumunu Nasıl Yapmalıyım?

Evinizin süper robotu Alfreed robot süpürgeyi ilk defa kullanacaksanız Alfreed robot süpürge kurulumu hakkındaki rehberimize mutlaka göz atın!

 Alfreed robot süpürge kurulumunu aşağıda da açıklandığı üzere oldukça koalydır. Bunun için evinizde kablosuz internet ağı ve bir adet akıllı telefonunuzun olması yeterli. Evde WİFİ bağlantınız yoksa cep telefonunuzun hotspot bağlantısını açarak da işlem yapabilirsiniz. Alfreed Robot Süpürgenizin kurulumu gerçekleştirmek için ürün ile birlikte size gönderilen kullanım kılavuzuna başvurabileceğiniz gibi aşağıdaki adımları da izleyebilirsiniz.

1-) Robot süpürgenizi çalıştırmadan önce temizleme alanını aşağıda gösterildiği gibi kontrol ediniz.

Zemine dağılmış elektrik hatları ve diğer döküntüler takılıp düşebilir. Bu tarz ürünler cihaz çalıştırılmadan önce kaldırılmalıdır

Lütfen halınızın püsküllerini yuvarlayın veya cihazınızı kısa tüylü halılar üzerinde çalıştırın.

Mobilyanın tabanında 8 cm'den az bir boşluk ürünü sıkıştırabilir. Mobilyanın altını emizlemeniz gerekiyorsa, lütfen yerden yükselterek kaldırın.

Ürünün güvenli çalışmasını sağlamak için dubleksin veya merdivenlerin kenarına bir korkuluk yerleştirilmelidir.

2-)Robot Süpürgenizi Çalıştırmadan Önce Şarj Düzeneğini Aşağıda Gösterildiği Gibi Hazırlayınız.

Adaptörü şarj standına bağlayınız.

Şarj standını duvara düz bir şekilde yerleştirin. Sol ve sağ 1 M ve ön 2M'ye nesneler yerleştirmeyin ve az aynalar gibi güçlü yansıma yüzeyleri olan nesneler bulundurmayın

Şarj standını yerleştirerek güç kaynağını bağlayınız.

Beyaz EVA pamuk şeridi ve çok yönlü koruyucu film çıkarılmalıdır. Kullanmadan önce bölme, daha sonra makine normal şekilde çalışabilir. Lütfen yan fırçayı robotun alt tarafında bulunan montaj noktasına takın ve her iki yan fırçanın da yerinde olduğundan emin olun.

Makineyi başlatmak için yukarıdaki görselde işaret edilen ana anahtarına 3 saniye basılı tutmanız gerekmektedir. Makineyi kapatmak içinde aynı şekilde ana anahtarına 3 saniye basılı tutunuz. Cihaz çalıştıktan sonra kapatılmaması tavsiye edilir; Bir sonraki işini daha iyi yapabilmesi için ustayı sorumlu durumda tutun.

Cihazı şarj cihazına yerleştirerek pilin şarj edilmesini bekleyiniz.

Güç tuşu (kırmızı / pembe / mavi) yanıp sönüyor ise: Şarj cihazının pili şarj ettiğini gösterir.

Güç tuş (mavi) yanmıyor: Pilin tamamen dolu olduğunu gösterir.

İlk kullanımda, cihazınızı en az 12 saat şarj ediniz.

3-)Temizlik Modunu Başlatmak ve Durdurmak İçin Aşağıdaki Adımları Uygulayınız.

Planlama ve temizlik modunu ana anahtarla veya uzaktan kumandanızda bulabileceğiniz 'AUTO' otomatik anahtarıyla başlatınız.

Modu başlatmadan önce, ana anahtarının dış halkasının kırmızı / mavi olduğundan ve master'ın uyanmış durumda olduğundan emin olun. Cihaz uyanmazsa, uyandırmak için ana tuşa veya uzaktan kumanda 'AUTO' adlı otomatik tuşuna kısa basınız. Master, 10 dakikalık bekleme süresinden sonra uyku durumuna girer ve  anahtar ışığı yanar.

Başka bir mod seçmeniz gerekiyorsa, lütfen (Mod Seçimi) bölümüne bakın.

Cihaz çalışırken,  ana anahtara veya uzaktan kumanda aşağıda gösterilen anahtar tuşuna basınız, cihaz duraklayacaktır.

4-)Temizlik Modunu Seçiniz.

Farklı zemin koşullarına uyum sağlamak ve derinlemesine temizlik sağlamak için, bu ürün, gerektiğinde uzaktan kumandalarla seçilebilen çeşitli temizlik modlarına sahiptir.

Uzaktan kumandanız ile herhangi bir modu doğrudan değiştirebilirsiniz.

Modu başlatmadan önce,  anahtarın dış halkasının kırmızı / mavi olduğundan ve cihazın uyanmış durumda olduğundan emin olun. Cihaz uyanmazsa, uyandırmak için  ana tuşuna veya uzaktan kumandada 'AUTO' tuşuna kısa basınız.

Sabit Nokta Modu

Çöpün yoğunlaştığı zemin ortamı için uygundur. Belirlenen alanda ilgili merkezi "spiral" rotayla temizlemede ustalaşın. Çap 1 m olduktan sonra makina merkezin ortasına döner, spiral hareketlerle merkez 2 dakika içerisinde temizlenir.

Köşe/Kenar Modu

Alfreed Robot Süpürgeniz odanın köşelerinde temizlik için uygundur. Cihaz, sabit bir nesnenin (duvar gibi) çevresini, şarj standına kadar temizlenir.

Dönüş Şarj Modu

Cihazınızın "Dönüş Şarjı" modunu başlatmak için uzaktan kumanda üzerinde, yan tarafta işaret edilen düğmesiyle de komut verilebilir. Temizleme işlemi sırasında, cihaz kendi gücünün yetersiz olduğunu anlar ve otomatik olarak şarj için şarj standını bulabilir.

Emme veya Su Kontrolü

Temizleme modunda ana motorun emiş gücü ve paspas modundaki su hacmi uzaktan kumanda üzerinde, yanda işaret edilen anahtar ile ayarlanabilmektedir.

L: Düşük seviyeli emme / su hacmi ve 1 kısa bip sesi;

∏: Orta düzey emme / su hacmi ve 2 kısa bip sesi; H: yüksek seviyeli emme / su hacmi ve 3 kısa bip sesi.

* Not: Makine, toz kutusu ve su deposu arasında geçiş yaparken sensörü otomatik olarak tanıyacak ve buna göre emme gücü ve su hacmini ayarlayacaktır.

5-)Rezervasyon Özelliğini Kullanmak İçin Aşağıdaki Adımları İzleyebilirsiniz.

Size kolaylık sağlamak için Alfreed Robor Süpürgeniz bir "Rezervasyon" işlevi ile donatılmıştır. Uzaktan kumanda ile zaman ve randevu ayarlanabilir. Makine, ayarlara göre temizleme görevini, belirdiğiniz saatlerde otomatik olarak gerçekleştirecektir.

*Saati ve randevuyu ayarlamadan önce mavi ışığın yandığından ve makinenin çalışır durumda olduğundan emin olun. Uyandırmak için  tuşuna veya  uzak tuşa basınız.*

Güncel Saatinizi Ayarlayınız.

'Hafta ve zaman' tuşuna bir diğer ifadeyle saat düğmesine basın, uzaktan kumanda ekranında saat simgesi ve hafta çubuğu alanı yanıp sönecektir.

Tüm Rezervasyonu İptal Et işlevi için yanda işaret edilen tuşa 3 saniyeden uzun basın,  simge kaybolur ve ekran görüntülenir, bip sesi varsa randevularınız başarılı bir şekilde iptal edilmiştir.

Makine kapatılırsa veya uzaktaki kumandanın pili çıkarılırsa saat ve rezervasyon randevusunun sıfırlanması gerekmektedir.

6-)App İndirme ve Ağ Yapılandırması için Aşağıdaki Adımları Uygulayınız.

Bu ürün, cep telefonu uygulaması aracılığıyla uzaktan kontrol edilebilir. Lütfen aşağıdaki talimatları izleyin veya App ara yüzündeki ürün kılavuzuna bakın.

1. İndirme / Kurulum

Lütfen ilgili QR Kodunu ürün modeline göre tarayın, yönlendirilen App'yi indirin ve yükleyin. (Bu uygulama iOS9.0 ve Android4.0 ve üstü içindir.)

2. Ağ Yapılandırması ve Kullanımı

Ağı yönlendirmek ve ürünü kullanmak için aşağıdaki işletim talimatlarını ve mobil uygulama ara yüzünü kullanabilirsiniz.

Wİ-Fİ Modülü

Lütfen güçlü Wi-Fi sinyali olan bir odada olduğunuzdan emin olun, kaydolun ve APP'ye giriş yapın.

APP'yi açın ve aşağıdaki resimler gibi cihaz eklemeyi seçin

Uyarı: Wi-Fi bağlanamazsa, lütfen cihazı tekrar açın ve Wi-Fi bağlanmak için adımları izleyin.

Daha fazla rahatlık için önceden ayarlanmış bir işlev vardır. Cihazı kontrol etmek için APP'yi kullanın. Başarıyla önceden ayarladığınızda, temizleyici günün belirli saatlerinde otomatik olarak temizlemeye başlayacak şekilde programlanabilir. Cihaz uyanmazsa, uyandırmak için ana tuşuna veya  'AUTO' uzaktan kumanda otomatik düğmesine basın.

7-)Robot Süpürgenizin Bakımlarını ve İhtiyaçlarını Aksatmamaya Dikkat Ediniz.

Cihazınız bir su deposu tertibatı ile donatılmıştır. Temizlik çalışmaları tamamlandıktan sonra paspaslama talebi varsa toz kutusu su deposu tertibatı ile değiştirilebilir.  Su deposu tertibatını halının üzerinde kullanmayınız. 

Cihazın temizliğine lütfen dikkat ediniz. Zamanında su ekleyiniz veya suyu temizleyiniz. Su eklemek için su saklama kutusunu çıkarınız.

Şarj ederken, su geçirgen silecek aksamını çıkardığınızdan emin olun.

Su Ekleme

Su giriş kapağını açarak yeterince su eklediğinizden emin olun.

Su Bezini Yapıştırmak

Su giriş kapağını kapatın ve su bezini yapıştırınız.

Su Deposu Tertibatını Takınız.

Paspası İşlemi

Alfreed Robot Süpürgenizin Kurulumu tamamlanmış ve cihazınız kullanıma hazır durumdadır. Eğer kurulum sırasında bir sorun ile karşılaşırsanız uzaktan destek için aşağıda belirtilen numaralar ile whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.