0%

Telefon açılış ekranında logoda takılı mı kaldı? Adım adım çözümü için cihazım logoda kalıyor açılış ekranında kalıyor ne yapmalıyım sorusu için hazırladığımız içeriği okuyabilirsiniz.

Telefon logoda açılış ekranında logoda kalıyor ne yapmalıyım? sorunu mu yaşıyorsunuz? Eğer cihazınız açılış ekranında logoda takılıp kalıyorsa, ilk olarak basit çözüm yöntemlerini deneyebilirsiniz. ''Telefon logoda açılış ekranında logoda kalıyor ne yapmalıyım?'' sorunu için telefonunuzu kapatıp tekrar açarak başlayabilirsiniz. Ancak, bu sorun devam ediyorsa, telefonunuzu güvenli moda alabilir ve potansiyel sorunlara karşı sistemdeki hatalı uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Güvenli modda açıldığında sorunun devam etmemesi durumunda, son olarak fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu işlem öncesinde önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olmalısınız, çünkü fabrika ayarlarına dönme işlemi tüm verilerinizi silebilir. Eğer bu adımlar ''Telefon logoda açılış ekranında logoda kalıyor ne yapmalıyım?'' sorununuz çözmezse, profesyonel teknik destek almak için telefonunuzun marka ve modeline uygun bir servis merkezine başvurmanız gerekebilir.

Cihazınızın modeline uygun yazılımı yükleyerek sorununuzu çözebilirsiniz. Yazılım güncellemesi için 08508117333 numaralı whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Not: Bu sorunun sebebi, cihaza yüklediğiniz virüslü bir dosya veya zararlı bir uygulama olabilir. Bu tür durumlarla karşılaşmamanız için virüs programı kullanmanızı öneririz.

Telefon açılış ekranında logoda kalıyor ne yapmalıyım için çözüm önerileri şu şekildedir:

1. Bataryanızı telefon kapalı  şekilde şarja takıp en az 30 dakika boyunca şarjda bekletiniz.

2. Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz.

3. Cihazınıza ait linke tıklayarak ve adımları takip ederek sorununuzu çözecek olan yazılımı cihazınıza atınız.

4. Sorununuz devam ediyorsa, uzman teknisyenlerimizin cihazınızı incelemesi ve sorunu giderebilmesi için telefonunuzu servise gönderiniz.

Cihazım Açılış Ekranında Logoda Kalıyor Ne yapmalıyım Sorunu ve Çözüm Yolları

Telefonunuzun açılış ekranında logo takılı kalıyorsa, bu durum birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı yaygın çözüm yolları:

  • Telefonunuzu kapatın. Ses açma tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Telefonunuz yeniden başladığında tuşları bırakın
  • ğer telefonunuzun pilini çıkarabiliyorsanız, pilinizi çıkarın ve bir süre bekledikten sonra tekrar takın.Güvenli Modda Başlatma
  • Telefonunuzu güvenli modda başlatarak, yüklenen uygulamalardan kaynaklanan bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamak, yazılımsal sorunların giderilmesine yardımcı olabilir. Ancak, bu işlem sırasında tüm verileriniz silineceğinden önce yedekleme yapmayı unutmayın.
  • Telefonunuzun işletim sistemini güncel tutmak, çeşitli hataları ve sorunları düzeltebilir. Ayarlar menüsünden güncelleme kontrolü yapabilirsiniz

Eğer yukarıdaki adımlar ''Cihazım Açılış Ekranında Logoda Kalıyor Ne yapmalıyım'' sorununu çözmezse, cihazınızın garanti kapsamında olup olmadığını kontrol edin ve mümkünse üretici veya satıcı ile iletişime geçerek profesyonel yardım alın. Her durumda, telefonunuzun modeline bağlı olarak bu önerilerin bir kısmı veya tamamı geçerli olmayabilir. Eğer sorun devam ederse, üretici veya teknik destek biriminden yardım almak en iyi çözüm olabilir.

1. Telefonunuzun şarj ediniz.

Bataryanız sıfırlanmış olabilir bu nedenle bataryanızı telefon kapalı  şekilde şarja takıp en az 30 dakika boyunca şarjda bekletiniz. Şarj alıp almadığını kontrol ediniz.Sağlam olduğuna emin olduğunuz şarj aletiyle 30 dakika boyunca şarj ediniz. Ardından tekrar kontrol ediniz.

2. Yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz

Telefon açılış ekranında logoda kalıyor sorununun bir diğer çözümü için yazılımınızın güncel olduğundan emin olunuz. Cihazınıza ait linke tıklayarak ve adımları takip ederek sorununuzu çözecek olan yazılımı cihazınıza atınız.

3. Cihazınıza ait Yazılımı Telefonunuza Atınız.

Cihazınıza ait linke tıklayarak ve adımları takip ederek sorununuzu çözecek olan yazılımı cihazınıza atınız.

 Uzaktan destek için aşağıda belirtilen numaralar ile whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

4.Cihazınızı Teknik Servise Gönderiniz.

Sorununuz devam ediyorsa, uzman teknisyenlerimizin cihazınızı incelemesi ve sorunu giderebilmesi için telefonunuzu servise gönderiniz.

Servise Nasıl Ürün Gönderebilirim?

Telefon Neden Açılış Ekranında Kalıyor?


Telefonunuzun açılış ekranında takılı kalma sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu sorunlar genellikle yazılımsal veya donanımsal problemlerden kaynaklanmaktadır. Yazılımsal sorunlar, güncelleme hatası, kötü bir uygulama yüklemesi veya yazılım çakışması gibi durumları içerebilir. Donanımsal sorunlar ise batarya, anakart veya bellek birimindeki arızalar olabilir. Sorunu çözmek için, yumuşak sıfırlama yapma, güvenli modda başlatma, fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemleri deneyebilirsiniz. Ancak, sorun devam ederse veya belirli bir neden belirlenemezse, profesyonel teknik destek almanız veya cihazınızı üretici veya satıcıya göndermeniz gerekebilir. Unutmayın ki her telefon modeli farklıdır, bu nedenle çözüm yöntemleri de cihazınıza bağlı olarak değişebilir.