0%

S19 Max Pro Cihazım Şarjdayken Aşırı Isınıyor Ne Yapmalıyım?

Arka planda çalışan uygulama olup olmadığını kontrol ediniz.

Eğer kullanılmayan uygulamalar arka planda açık ise kapatınız. Telefonunuzu ''Uçak Modu''nda iken şarj etmeniz, arka planda uygulamarın çalışmasını da engelleyecektir. 

Telefonunuzun ekranı açıkken, yukarıdan aşağı doğru çektiğinizde açılan pencereden aşağıda gösterilen şekilde Uçak Modu'nu aktifleştirebilirsiniz.

Telefonunuzun bataryasını çok düşük ve çok yüksek sıcaklıklara maruz bırakmayınız.

Bataryanızı oda sıcaklığında ( 5 ile 25 derece arası) şarj ediniz.  Bu sıcaklık aralığı dışında bulunduğunuz ortamlarda telefonunuzu şarj etmeniz durumunda ısınma hissedilebilir. 

Telefonunuzla birlikte gelen uyumlu şarj aleti ve adaptörü kullanınız.

Farklı yerlerden alınan adaptör ve kabloların kullanılması uyumlu olmayan teknik özellikler nedeniyle telefonunuzun şarj olurken ısınmasına sebep olabilir. Telefonunuzla birlikte gelen şarj aleti ve adaptörü kullanınız. Eğer farklı yerlerden temin ettiyseniz, kullandığınız adaptör ve kablonun cihazınıza uyumlu olduğundan emin olunuz.

Telefonunuzu şarj olurken kullanmayınız.

Telefonunuzu şarj esnasında kullanmanız telefonunuzun daha fazla ısınmasına sebep olabilir.

Tüm adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyor ise cihazınızı aşağıdaki teknik servis noktalarımızdan size en yakın olanına yönlendiriniz.

 reeder Teknik Servis Hizmetleri    
HIZLI TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ
 

En hızlı şekilde servis verebilmek için Hızlı Teknik Servis Hizmeti tek bir çatıda toplanmıştır. Hızlı Teknik Servis hizmeti satın almak için satın aldığınız ürününüzü şehrinizde bulunan reeDUKKAN Mağazamıza ulaştırınız.

 

Bana En Yakın reeDUKKAN Mağazası Nerede?

Eğer şehrinizde servis noktamız bulunmuyorsa Hızlı Teknik Servis hizmeti satın almak için satın aldığınız ürününüzü UPS kargo ile ile altta belirtilen adrese gönderiniz. Servis politikamız içerisinden işlemler en fazla 7 günde tamamlanacaktır.

Kerimbey Mahallesi Organize Sanayi Bulvarı No:28 - Tekkeköy / Samsun
UPS ile ücretsiz olası bağlantı: http://kayitservis.reeder-ssh.com/