0%

Epic Games Ücretsiz Oyun Mart 2023
Kullanıcılara verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkat çeken Epic Games, sevilen bir platform olmayı sürdürüyor. Daha önceki aylarda da birçok oyunu ücretsiz şekilde sunan platform mart ayında da ücretsiz hediye edilen bir oyun sunuyor. Geçtiğimiz aylarda 59 TL’ye satışa sunulan Rise Of Industry oyunu şu an ücretsiz olarak kullanıcıya sunuyor. Bu oyun için şöyle bir açıklamada bulunuldu: 

“Girişim becerilerini son raddeye kadar kullan ve sonuçlarına bakarken karmaşık üretin hatlarını tasarlayarak optimize et! 20. yüzyılın başlarında ise bir sanayici olarak imparatorluğunu büyüt, ayrıca yükselmene veya batmana neden olabilecek durumlara karşı uyum göster”

Epic Games mart ayında Call of the sea ve Duskers oyunlarını da ücretsiz olarak sunuyor. Epic Games, 9 martta sunduğu Call of the Sea oyunu geçmişte 33 TL’ye satılıyormuş. Şu anda ise her kullanıcının ücretsiz olarak oynayabileceği oyun olarak dikkat çekiyor. Söz konusu oyunun açıklamasında ise, “Call Of the Sea, 1930 senesinde Güney Pasifik Bölgesi’nde yaşanan özgün bir aşk masalı oluyor. Cenneti andıran yemyeşil adayı keşfetmek, bulmacaları çözmek ve ana karakter olarak kocanın kayıp olan keşif gezisindeki sırları açığa çıkarmak oluyor”

Epic Games’ın 2 mart tarihinde sunduğu bir oyunda Duskers oluyor. Daha önce belirli bir meblağa satılan ve sevilerek oynanan bu oyun, şu anda ücretsiz olarak sunuluyor. 7’den 70’e herkesin keyifle oynayacağı oyunlara dileyenler ekonomik bir fiyata sahip olurken, kimileri ücretsiz olduğunda erişebiliyor. Bu sayede her insan keyifli ve özgün oyunların tadını çıkarmayı başarıyor. 

Epic Games Yeni Ücretsiz Oyun

Epic Games her hafta kullanıcılarına birçok ücretsiz oyun sunuyor. Ücretsiz olmasa bile kaliteli oyunları çok hesaplı fiyatlara sunan platform, bireylerden tam not almayı başarıyor. Oyun fiyatlarının artış göstermesi ile birlikte ücretsiz olan oyunlar çok büyük rağbet görüyor. Platform tarafından daha önce belirli bir meblağa sunulan oyunlar bir süre sonra ücretsiz oluyor. Mart ayında da birkaç oyun ücretsiz oldu! Bunlar arasında Rise of Industry, Duskers, Call Of The Sea gibi harika oyunlar yer alıyor. 

Mart ayının sonuna kadar daha pek çok ücretsiz oyun ile karşılaşılabiliyor. Bu sayede her insan ücretsiz oynamayı istediği oyuna kısa zamanda kavuşabiliyor. Ayrıca oyunlara dair kısa bilgilendirmelerin dışında oyunların sistem ihtiyaçlarını da incelemek mümkün oluyor. Rekabet etme konusunda çok ciddi bir rol oynayan Epic Games, kullanıcılara pek çok oyunu ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Bu zamana kadar sunduğu ücretsiz oyunlar arasında GTA, NBA 2K21, Controli Death Stranding, Celebration Edition ve Star Wars Battlefront 2 yer alıyor. 

Epic Games mart yeni ücretsiz oyunları arasında ise aşağıdakiler sayılıyor: 

·      2 Mart - 9 Mart 2023: Rise of Industry

·      9 Mart - 16 Mart 2023: Call of the Sea 

·      23 Şubat - 2 Mart 2023: Duskers

 

Söz konusu oyunlar her bireyin zevkine cevap vermeyi başarıyor. Ücretsiz olmasını bekleyen birçok oyun severi ise mutlu ediyor. 

Rise Of Industry 
Epic Games mart ayı ücretsiz oyun listesinde ilk sırada Rise of Industry yer alıyor. Alışılmışın dışındaki bu oyun her bireyin ilgisini çekecek şekilde dizayn edilmiş. Strateji tabanlı bir şehir kurma oyunu olan Rise of Industry, aşırı keyif veriyor. Oyunda 20. yüzyılın başında sanayinin de gelişmesiyle beraber insanların bir şehri yönetmesi mümkün kılınıyor. Ancak bunun için kullanıcıların her şeye hakim olmaları mühim oluyor. Çünkü oyunun içinde insanlara tepeden inme bir miras gelmiyor. O nedenle her kaynağın dikkatle kullanılması tavsiye ediliyor. 

Epic Games oyununda ara yüz ve grafik son derece dikkat çekici olmakla birlikte sesleri oyun isteğini arttıracak seviyede. Özellikle yeni başlayan insanlar için bir staj olma görevi taşıyor. Normal durumlarda söz konusu oyun 59.99 TL’ye satışa sunuluyor. Hatta Steam üzerinden satın alınmak istendiğinde 280 TL gibi rakamlara geliyor. Ancak oyuna ücretsiz sahip olmak isteyen bireyler, 9 Mart 2023’e kadar oyunu yükleyebiliyor. 

Rise of Industry- Sistem İhtiyaçları 
Rise of ındustry oyununu oynamak üzere birtakım hususlara ihtiyaç duyuluyor. Bu hususlar ise minimum ve önerilen sistem olmak üzere ikiye ayrılıyor. Rise of Industry oyunu için minimum sistem ihtiyaçları arasında aşağıdaki hususlar bulunuyor. Bunlar:

 

·      İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 7/ 8 / 8,1 / 10

·      İşlemci: 32nm CPU (7. nesil veya daha güncel)

·      Bellek: 8 GB RAM

·      Directx: Sürüm 11

·      Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 550 ya da AMD Radeon HD 500

·      Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

 

Rise of Industry önerilen sistem ihtiyaçları arasında ise aşağıdakiler yer alıyor. Bunlar: 

·      İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 7 / 8 / 8.1 / 10

·      Bellek: 8 GB RAM

·      Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

·      İşlemci: 32nm CPU, AMD-FX veya Intel i5 /i7

·      Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 760 ya da AMD Radeon R9

·      DirectX: Sürüm 12

 

Epic Games ücretsiz oyun listesinde bulunan Rise of Industry oyunu ilgili sistem ihtiyaçları karşılandığında profesyonel bir biçimde oynanabiliyor. Her hafta yeni oyun listesi yayınlayan platform bu duruma devam ediyor. 

 

Call Of The Sea
Epic Games mart ayında Call of the sea ve Duskers oyunlarını da ücretsiz olarak sunuyor. Epic Games, 9 martta sunduğu Call of the Sea oyunu geçmişte 33 TL’ye satılıyormuş. Şu anda ise her kullanıcının ücretsiz olarak oynayabileceği oyun olarak dikkat çekiyor. Söz konusu oyunun açıklamasında ise, “Call Of the Sea, 1930 senesinde Güney Pasifik Bölgesi’nde yaşanan özgün bir aşk masalı oluyor. 

Call of the sea, güney pasifik adasında bir adada geçiyor. o nedenle oyunda daha sıcak tonlara şahit olunuyor. Oyun boyunca söz konusu sıcaklığı bozacak herhangi bir şeye de rastlanmıyor. Yani genel olarak yalnızca çerçeve keşfediliyor. Bununla beraber bulmaca çözülüyor. Call of the sea tamamen macera oyunu olarak geçtiğinden içeriğinde herhangi bir savaş ya da dövüş sistemi yer almıyor. Bu haliyle de insanlar tarafından çok sevilerek tercih ediliyor. Cenneti andıran yemyeşil adayı keşfetmek, bulmacaları çözmek ve ana karakter olarak kocanın kayıp olan keşif gezisindeki sırları açığa çıkarmak oluyor” 9 Mart 2023 Perşembe günü 19.00 da ücretsiz olarak satışa sunulması bekleniyor. Epic Games’ın buna benzer olarak sunacağı daha pek çok oyun bulunuyor. Mart ayının sonuna kadar daha pek çok ücretsiz oyun ile karşılaşılabiliyor. Bu sayede her insan ücretsiz oynamayı istediği oyuna kısa zamanda kavuşabiliyor. Ayrıca oyunlara dair kısa bilgilendirmelerin dışında oyunların sistem ihtiyaçlarını da incelemek mümkün oluyor. 


Rekabet etme konusunda çok ciddi bir rol oynayan Epic Games, kullanıcılara pek çok oyunu ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Gerek mart ayı içerisinde gerekse de diğer aylarda ücretsiz olarak karşılaşılabilecek birçok oyun seçeneği var. Bu sebeple, Epic Games’in takip edilmesi ve ücretsiz oyunların hangi tarihte sunulacağı hakkında bilgi sahibi olunması öneriliyor.