0%

En İyi Telefon Oyunları

Telefon oyunları, telefonların elimizden düşmediği bu dönemlerde keyifli vakit geçirmek ya da iş yoğunluğunun arasında kısa bir ara vermek için en ideal seçimlerden biri olarak görülüyor. En iyi telefon oyunları hakkında bilgi alarak kaliteli oyunlar oynamak isteyen oyuncular, kendilerine uygun oyunları bu şekilde daha rahat bulabiliyor. Bu oyunlara uygun cep telefonu modelleri ve tablet bilgisayar modelleri de Reeder tarafından sizlere sunularak keyifli oyun deneyimleri yaşamanız ayrıca destekleniyor.

Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile, temelde bir bilgisayar oyunu. Oyunun çok sevilmesi ve telefonlarda da oynanmasının talep edilmesi üzerine mobil versiyonu ile karşımıza çıkarak oyuncuları kendine bağlamayı başarmış durumda. Birden farklı oyun modu seçenekleri ile de oyunculara farklı deneyimler yaşatmayı hedeflemesi ile ilgi çekici bir hale gelmiştir. EA tarafından geliştirilmiş olan oyun, temelde bir aksiyon ve savaş oyunu olarak görülüyor. Özellikle modlarının bu aksiyonlara elverişli olması, oyuncuların bu oyuna yoğunlaşmasını da destekliyor. Aynı zamanda oyunda farklı şahıslarla oynanabilmesi seçeneği de diğer oyunlardan farklı bir özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Takım oluşturularak oynanan oyunda dileyenler için tek başına, pratik yapmak için oynanan bir mod seçeneği de yer alıyor. Karakter çeşitliliği, farklı ödüller ve değişken etkinlikleri ile Apex Legens Mobile, oyuncuların vazgeçemediği oyunlar arasında daimi yerini koruyor. Tablet bilgisayar modelleri üzerinden keyifle oynanabilir.

Genshin Impact

Genshin Impact, rol oyunları arasında deyim yerindeyse dikiş tutturmayı başaran oyunlardan biri olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuna özgü Tevyat adlı fantastik bir dünya üzerine kurulan maceraları konu alır. Yaratılan bu evrende yedi farklı elementi temsil eden yedi farklı tanrı vardır. Bu dünya düzleminde oyuncular, bölgeleri keşfederek, karakterlerle iletişim kurarak belirlenmiş olan birtakım sırları çözmeye odaklanırlar. Hikayeye bağlantılı olarak verilen görevler ve yapılan keşifler, oyun içerisinde oyuncunun aktif rol almasını destekler.

Oyunda oyuncuların yönetebildikleri karakterlere, Visions adı verilir. Bu karakterlerin her biri farklı elemenlere ve dolayısıyla da farklı niteliklere ve güçlere sahiptirler. Savaş stratejilerinin doğru kurulması ve güçlerin etkin kullanılması, ekibin sağlam oluşturulması gibi niteliklerle oyun keyifli hale getirilebilir ve başarı da bu şekilde sağlanabilir. Oyuncuların bu oyundaki temel hedefleri düşmanları yenmek, verilen bulmacaları çözmek ve tehlikeli bölgeleri keşfetmektir.

Football Manager 2023 Mobile

Football Menager 2023 Mobile, oyuncuya bir futbol kulübünün başında yer alabileceği ve bu kulübü yönetebileceği bir dunya sunar. Bu dünyada asıl amaç, takımı doğru strateji ile yöneterek maçlarda yüksek başarı elde etmektir. Oyunda, güncel olarak dünya genelinde birçok lisanslı futbol kulübü ve ligi yer alır ve bu da oyuncuların gerçeklik ile bağ kurarak daha büyük bir keyif almasını sağlar. Takımlarda bulunan gerçek oyuncular hakkında temel bilgiler, özellikleri gibi niteliklerin yer alması da oyuncuların bir takım yöneticisi olarak doğru adımları atmak için planlar yapmasını sağlar. Oyun içerisinde futbolcu transferleri de yapılabilir. Böylece kadro değişikliği yapılarak farklı hikayeler elde edilebilir. Takımların alt yapılarını da oluşturmuş olan oyun, bu sayede takımın uzun vadeli olarak geliştirilmesini sağlarken oyunculara da hiç sonu gelmeyen bir dünyanın kapısını açmış olur. Football Manager 2023 Mobile, temelde bir bilgisayar oyunu olarak geliştirilmiş olmasına karşın daha basit bir sürümüyle telefon kullanıcılarına da bu dünyanın tadını çıkarmaları için fırsat sunmuştur. 

Clash Of Clans

Clash Of Clans, piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren rağbet görmüş ve günümüzde de mobil oyunların favorisi olarak gösterilmeye devam etmiştir. Mobil oyunların geliştirilmesi için de öncülük etmiş oyunlardan biri olan bu oyun, Supercell tarafından geliştirilmiştir. Oyunun temel amacı, oyuncunun sahip olduğu köyü genişletip geliştirerek askeri açıdan en güçlü hale getirmektir. Bunu yaparken köyünüzü ve birliklerinizi de diğer oyuncuların saldırılarına karşı savunmanız gerekir. Aksi takdirde yapı ve birlikler zarar görebilir ve bu da sizin attığınız adımları geriletir. Oyunun temelini ve adını da oluşturan klan sistemi sebebiyle çeşitli klanlar oluşturarak takım savaşları yapıp daha büyük güç ve ganimet elde edebilmeniz de mümkün. Ayrıca klan içerisinde yer alan kişilerin birbirlerine yardım edebilmesi de birlikte gelişimi desteklemesi açısından önem arz eder. Oyunun üreticisi, çok sevilmesi ve hala oynanması nedeniyle oyunu sürekli olarak güncellemekte ve sizlere yeni deneyimler yaşatmayı hedeflemekte.

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing, araba oyunu tutkunlarının vazgeçilmez oyunu olması nedeniyle en iyi telefon oyunları listesinde yer almayı başarıyor. Hem android hem de iOs cihazlarda indirilme kolaylığı ve erişimi nedeniyle de en sevilen oyunlardan biri olarak görülüyor. Oyunda araç sayısı çok fazla, bu da oyunculara seçim yapma olanağı vermesi anlamına geliyor. Bu oyunda temel hedef ise çeşitli araba modelleriyle birbirinden zorlu yol parkurlarında gidebildiğiniz en uzak seviyeye kadar gidebilmek. Giderek zorlaşan bu yollarda arabaların özelliklerini geliştirip değiştirerek yolların geçilebilmesi de sağlanabiliyor. Gelişmiş oyun haritası sayesinde de oyunda yerleri bulmak ve keşfetmek hiç de zor olmuyor.

Harry Potter: Sihir Uyanıyor

Harry Potter. Sihir Uyanıyor mobil oyunu, Warner Bros tarafından geliştirilmiştir. Harry Potter serisi tutkunlarının kitap ve film serilerini bir çırpıda bitirerek bu seriye karşı yenilik arayışına hızlıca yanıt veren bu oyun, hem Harry Potter hayranlarını hem de onunla oyun sayesinde tanışanları kendisine hayran bırakan bir yapıya sahip. Temelde bir kart oyunu olarak tasarlanan bu oyunda, karşılıklı mücadelelere yer veriliyor. Oyunun senaryosu ise, serinin kötü karakteri olan Voldemort’un yenilgisinden 10 yıl sonrasına ait. Kart oyunlarını bu seriyle birleştiren Warner Bros, oyunu geliştirme ve iyileştirme çabalarıyla da güncel tutarak en çok oynanan mobil oyunlar listesinden düşmemesi ve oyun severleri memnun etmesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Pokemon UNITE

Pokemon UNİTE, hiç eskimeyen Pokemon serisinin ve onların hayranlarının ilk olarak tercih ettiği mobil oyunlardan bir tanesi olma özelliği taşıyor. Çevrimiçi çok oyunculu savaşma olarak bilinen Moba oyunu olması, aksiyon severleri de kendisine bağlıyor. Bütün karakterler Pokemon karakterlerinden oluşuyor ve bu karakterler birbiriyle savaşarak galibiyeti elde tutmaya çalışıyor. Dİlediğiniz karakterle savaşabiliyor olmanız nedeniyle size geniş bir yelpaze de sunmuş oluyor. Oyunun mekanı, iki farklı koridor ve bir ormanlık alandan oluşuyor. Bir sonraki seviyeye ulaşabilmeniz için de mücadeleyi sürdürerek canavarları yenmeniz gerekiyor. Öldürdüğünüz her bir düşman ve canavar size seviye atlamanız için gereken puanları veriyor. Gerekli puanı biriktirdiğinizde bir sonraki seviyeye ulaşmanız mümkün hale geliyor.

Spin Rhythm

Spin Rhythm, ritim oyunları sevenler için oynanabilecek en ideal mobil oyunlar arasında yer alıyor. Oynamak için internet bağlantısına ihtiyaç duymaması da tercih edilmesi için en büyük etkenlerden bir tanesi. Oyunun temel amacı ise, verilen ritmi takip ederek farklı renkteki blokları buna uygun biçimde takip edebilmek. Kırmızı ve mavi rengin kullanıldığı bo oyunda, her blogu kendi renkleri ile birleştirmek gerekiyor. Oyun ilerledikçe bunu yapmak daha zor bile hal alıyor. Bu zorluk seviyeleri, sizlerin alışabileceğiniz düzeylerde yapılsa da giderek müziğe adapte olmak daha gerekli ve önemli bir hale geliyor. Oyunun bu nedenle kulaklıkla oynanması tavsiye ediliyor.