0%

Amazon Prime Gaming oyunları açıklandı! Amazon, Prime üyelerine ücretsiz olarak oyun dağıttığı Prime Gaming platformunda Ekim 2022 için ücretsiz dağıtacağı oyunları açıkladı. Ekim ayında tam olarak 1.850 TL’lik oyun, ücretsiz bir şekilde sunulacak. İlgili liste incelendiğinde geçen ay olduğu gibi bu ay da kaliteli yapımların olduğunu söyleyebiliriz.

Amazon Prime Gaming oyunları Eylül listesi, henüz yayından kaldırılmadı. Amazon Prime üyeliğinizi başlatarak Prime Gaming Eylül oyunları ile beraberinde Ekim oyunlarını kütüphaneye ekleyerek toplamda 1.850 TL’lik oyunu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilirsiniz. Eylül oyunları listesinde dikkat çeken bazı oyunlar yer almaktadır. Bunlar şu şekildedir;

· Assassin’s Creed Origins

· Football Manager 2022

· Middle – Earth: Shadow of Mordor

Prime üyeliği alarak Prime Gaming platformundan faydalanabileceğiniz gibi Prime Video Dijital Yayın platformundan da faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde ilgili platform içerisinde Prime indirimlerinden de yararlanabilirsiniz. Bununla beraber Amazon Prime Gaming oyunları Ekim listesi de belli oldu. Listenin içerisinde şu oyunlar yer alıyor;

· Fallout 76

· Horace

· Hero’s Hour

· LOOM

· Glass Masquerade Origins

· Total War: Warhammer II

· Middle-Earth: Shadow of War

Ekim 2022 listesine 03.10.2022 tarihi itibariyle ulaşabilmek mümkün. Oyunların tamamı ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır. Oyun oynamayı seviyorsanız her ay düzenli olarak bu listelere ulaşabilmeniz mümkündür. Tabi bu noktada Prime üyeliği almanız gerekmektedir. Üyelik şu an için her ne kadar 7.90 TL olsa da sağlamış olduğu oyunlar düşünüldüğünde bu tutar önemsiz kalıyor. Ayrıca video platformundan yararlanabilmek de mümkün. Böylece hem oyun platformu hem de video platformu tarafından eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

 

Amazon Prime Gaming Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

Amazon Prime Gaming oyunları Ekim listesi belli oldu. Ekim ayı içerisinde sağlanan ücretsiz oyunlar arasında Fallout 76’dan LOOM’a kadar pek çok seçenek mevcut. İlgili oyunları kalıcı olarak hesabınıza ekleyebilir ve sonraki sürelerde oynayabilirsiniz. Oyun severlerin uğrak yeri olmaya aday Prime Gaming platformu, birçok bakımdan fayda sağlamaktadır. Özellikle sanal gerçeklik teknolojisine uygun olan oyunlar dikkatleri üzerine çekmektedir. Metaverse deneyimi yaşamak açısından ilgili platformun uygun oyunlarını kullanabilirsiniz.

Eylül ve Ekim ayı içerisinde sunulan ücretsiz oyunların Steam’daki değeri yaklaşık olarak 1.850 TL’dir. Amazon Prime aylık ücreti ile bu değerdeki oyunlara erişebilmek mümkün. Üstelik video platformundan da başarılı bir şekilde faydalanabilirsiniz. Video platformunda dünya çapında pek çok yapım yer almaktadır. Ayrıca platforma özel olarak çekilen yapımların da varlığı söz konusudur. Dolayısıyla Amazon Prime Gaming oyunları oynarken aynı zamanda bu yapımları izleme fırsatı da yakalıyorsunuz.

Ekim ayı içerisinde ücretsiz bir şekilde sunulan oyunların Steam’daki değeri ise yaklaşık olarak 850 TL tutarında. Oldukça düşük bir meblağ ödeyerek Prime üyeliği alabilir ve sonrasında bu oyunlardan kalıcı olarak faydalanabilirsiniz. Ekim ayında sunulan oyunlardan bazıları ve açıklamaları şu şekilde;

· Fallout 76: Oyun, oyuncularını nükleer saldırılar ve beraberinde radyasyon ile kirlenmiş, post apokaliptik evrene davet ediyor. Oyun, çıktığı dönemde otoriteler tarafından sıkı bir şekilde eleştirilmişti. Ancak oyuna ait olan benzersiz evren yapısı, hayatta kalma mekanikleriyle beraber açık dünyada sunmuş olduğu çok oyunculu oyun deneyimi, ona bir şans verilmesini sağlıyor.

· Total War Warhammer II: Oyun türleri arasında strateji türünün en sevilen serilerinden birisi olan Total War serisinin bu bölümünde fantastik diyarlara yapılan bir yolculuk söz konusu. Tur bazlı bir oynanış yapısı mevcuttur. Seri içerisinde bu yapımla henüz tanışmadıysanız acele etmelisiniz! Oyun kurgusu ve dinamikleriyle adeta sizi içine hapsedecek.

· Middle-Earth Shadow of War: Oyun, bizleri J.R.R. Tolkien’in yaratmış olduğu müthiş evrenin tam olarak ortasına bırakıyor. Çıkış yaptığı dönemde ilk olarak Nemesis sistemi ile övgüler aldığını söyleyebiliriz. Keyif verici dövüş mekaniklerinin yanı sıra oyunun sahip olduğu hikâye de oldukça dikkat çekici. Bu anlamda büyük beğeni topluyor ve Prime üyelerini bekliyor.

Amazon Prime Üyeliği Nasıl Yapılır?

Amazon Prime Gaming oyunları oynayabilmek ve bu imkândan faydalanabilmek için Amazon Prime üyeliği almanız gerekiyor. Peki, Amazon Prime platformuna nasıl üye olunur? Amazon Prime platformuna üye olmak oldukça basittir. Bu işlemi birkaç adımda gerçekleştirebiliyorsunuz. Üye olmak için aşağıdaki adımları izleyiniz;

· Amazon Prime sayfasına gidiniz.

· 30 gün boyunca ücretsiz deneme seçeneğine tıklayınız.

· Amazon hesabınızla burada giriş yapınız.

· Giriş yaptıktan sonra gerekli üyelik işlemlerini adım adım yapınız. Bu aşama oldukça kolaydır ve ekranda sizi yönlendirici işaretlemeler yer almaktadır.

Amazon Prime üyeliğini bu şekilde oluşturabilirsiniz. Amazon Prime Gaming oyunları ile listeler içerisinde paylaşılan oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Gaming Prime platformu için Prime üyeliği ücreti haricinde ek bir ücret ödemeniz gerekmez. Platform içerisinde her ay ücretsiz oyunlar ve beraberinde oyun içi eşyalar sunulacaktır. Bu olanaklardan faydalanmak için Amazon Prime üyeliğinizin olması yeterlidir. Prime üyeliğinizi aktifleştirdikten sonra Gaming Prime platformu için ayrıca bir hesap açmanız gerekmez. Her iki platform da birbiriyle bağlantılı bir şekilde çalışmaktadır.

Amazon Prime üyeliği alarak sadece oyun platformunu değil, aynı zamanda video platformunu da kullanabilirsiniz. Böylece eğlenceli vakit geçirmek adına ihtiyaç duyacağınız her içerik tek bir platformda yer almış olacaktır.

Prime Gaming Oyunları Kalıcı Mıdır?

Amazon Prime Gaming oyunları tamamen kalıcı olacak şekilde kütüphaneye eklenebilir. İlgili oyunlar kod olarak verildiğinden dolayı sonsuza kadar sizin olacaktır. Aynı zamanda Prime Gaming platformunun web sitesinde de ilgili oyunların kalıcı bir şekilde sizlere ulaştığı belirtilmiştir. Amazon Prime üyeliği alarak Amazon Prime Gaming oyunları tamamen ücretsiz bir şekilde sizin olabilir. İlgili oyunlar her ay listeler halinde ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır.

Amazon Prime platformunun aynı zamanda 30 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Yani bu platforma üye olduğunuz takdirde ilk ay için ücret ödemeyeceksiniz. Sonraki aylar için de şu anlık 7.90 TL gibi oldukça cüzi bir ücret var. Alacağınız üyelik kapsamında oyunlar açısından birçok ek fayda sağlayabilmeniz mümkün. Oyun listeleriyle beraber her ay ücretsiz bir şekilde oyun içi eşyalardan birkaçı sağlanıyor. Böylece oyunları daha etkileyici bir şekilde oynayabilmeniz mümkündür.

Amazon Prime Gaming oyunları genel olarak her ay liste şeklinde yayınlanıyor. 2022 Ekim ayında ise tam olarak 7 adet oyunun ücretsiz olarak sunulması söz konusudur. Ayrıca Prime Gaming ile şu özellikler aktif olarak sağlanabiliyor;

· Twitch kanal aboneliği gerçekleştirebilirsiniz.

· Oyun seçimi yaparak oyun içi eşyalara ek ücret ödemeden erişebilirsiniz. Bu noktada üyelerin oyun içeriğine erişimi mümkündür.

· Prime Gaming üyelerine özel ScaredyCat, KappaHD vb. emoticonlara erişim sağlayabilirsiniz.

· Geliştirilmiş sohbet rengi seçenekleriyle sohbet rengini belirleyebilirsiniz.

· Üyelere özel bir şekilde Prime Sohbet Rozeti tanımlanır. Eşsiz sohbet rozeti ile birlikte hüküm sürmeniz olası. Prime platformuna üye olanlar Twitch’te yer alan herhangi bir kanalda konuştukları sırada taç simgeleriyle ayırıcı özellik kazanırlar.

· Yayınlarınızı standart bir şekilde 14 gün boyunca değil, sadece üyelere özel olarak 60 gün boyunca saklı ve kayıtlı tutabilirsiniz.