0%

redeerIM Uygulamasında Onay Kodu SMS'i Gelmiyor Ne Yapmalıyım?  

reederIM uygulamasında onay kodu SMS'i telefonunuza gelmiyor ise lütfen ilk olarak Mesajlar ve reederIM uygulamalarınızın güncel olduğundan emin olunuz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

 İlk önce uygulamalarınızdan Google Play Store'a giriniz.

 Daha sonra aşağıda da gösterildiği gibi sağ üst köşede bulunan Google hesabınıza basınız.

Açılan pencerede bulunan Uygulamaları ve cihazı yönetin seçeneğine basınız.

 

 Daha sonra açılan sayfada aşağıda gösterilen Genel Bakışın yanında bulunan Yönetme seçeneğine basınız.

 Açılan safada aşağıda da gösterildiği gibi Yüklü seçeneğine basarak yüklü olan uygulamaları seçtikten sonra uygulamalarınız arasından sırasıyla reederIM ve Mesajları bulunuz. Uygulamalarınız güncel ise sağ tarafta bulunan yeşil butonda Aç, güncel değil ise Güncelle yazacaktır. Lütfen güncel olamayan uygulamanızı Güncelle butonuna basarak güncelleyiniz.

Yukarıda belirtilmiş olan adımları uygulamanıza rağmen hala reederIM uygulamasında onay kodu sms olarak size gelmiyor ise anlık olarak onay kodunuza ulaşmak için çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir veya reeder.com.tr web sitesi üzerinden 0850 811 7333 numaralı whatsapp hattından canlı destek alabilirsiniz.

 Çağrı merkezimize hafta içi 08:30 - 18:30 saatleri arasında 0850 811 7333 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Aradıktan sonra müşteri temsilcisine bağlanmak için lütfen 8'i tuşlayınız.