0%

Alfreed Robot Süpürge Halının Üzerinden Düz Zemine İnince Duruyor Ne Yapmalıyım?

Alfreed robot süpürgeniz halı vb. daha yüksek bir zeminden aşağı indiğinde duruyor ise lütfen öncelikle cihazınızı kullanım kılavuzuna uygun bir biçimde kullandığınızdan ve kılavuzdaki talimatlara uyduğunuzdan emin olunuz. 

 Farklı zemin koşullarına uygun olarak tasarlanmış olan bu cihazın gerektiğinde uzaktan kumanda ile seçilebilen çeşitli modları bulunmaktadır. Herhangi bir modu başlatmadan önce, ana tuş anahtarın dış halkasının kırmızı/mavi olduğundan ve cihazın uyanmış durumda olduğundan emin olunuz. Cihaz uyanmazsa, uyandırmak için ana tuşa veya AUTO uzaktan kumanda tuşuna basınız.

Cihazı aşağıdaki yönergelerde ve kullanım kılavuzunda da belirtildiği şekilde temiz tutmalısınız.

 

 Toz filtresinin doğru takıldığından ve yerine tam olarak oturduğundan emin olunuz. Kullanma kılavuzunda gösterildiği şekilde toz kutusunu yıkadıktan sonra toz kutusunu ve toz filtresi tertibatını kurulayınız. Cihazın hizmet ömrünün uzun olması için kuru tutmaya özen gösteriniz.

 Döner fırça, emme portu ve yan fırçaların da kullanma kılavuzuna uygun bir biçimde temizlendiğinden ve temiz tutulduğundan emin olunuz.

Döner Fırça Temizliği

Emme Portu Temizliği

Yan Fırçaların Temizliği

Aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş olan alanlarda cihazın yükseklik ve engelleri algılayabilmesi için sensörler bulunmaktadır. Lütfen bu sensörlerin hasar almadığından ve üzerlerinin temiz olduğundan emin olunuz. Eğer sensör üzerinde toz varsa bez ile cihaza zarar vermeden temizleyiniz.

DİKKAT: Ürünün engel geçme yeteneği 18mm'dir. Filtrenin düzenli olarak 3-6 ay da bir olacak şekilde değiştirilmesi önerilir, filtre sınıfı F7'dir.