0%

P13 Blue 2021 Cihazım Arama Esnasında Aniden Kapanıyor Ne Yapmalıyım?

Şarj durumunuzu kontrol ediniz. Yetersiz şarj durumu, arama esnasında kapanmaya yol açar. Yüzde 20’nin altına düşmesine izin verilen batarya kapasitesi, kapanma sorununa yol açabilir.

Şebekenizi kontrol ediniz. Sinyali engelleyen bir durum varsa sinyal şebekesi düşük olur ve bu durum bataryanın hızlı bir şekilde tükenip arama esnasında kapanmasına yol açabilir.Sinyal şebekesi düşükse, telefonunuzun iyi çekmediği yerlerde ısınma yapar ve fazla ısınan cihaz kapanmaya yol açabilir.

Güç tuşunun toz veya kir dolabilmesinden ötürü basılı kalacağından telefonunuz kapanmış olabilir.

Yukarıda verilen adımları denediğiniz halde sorununuz devam ediyorsa lütfen cihazınızı aşağıdaki servis noktalarımızdan size en yakın olanına ulaştırınız.

   reeder Teknik Servis Hizmetleri    
HIZLI TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ
 

En hızlı şekilde servis verebilmek için Hızlı Teknik Servis Hizmeti tek bir çatıda toplanmıştır. Hızlı Teknik Servis hizmeti satın almak için satın aldığınız ürününüzü şehrinizde bulunan reeDUKKAN Mağazamıza ulaştırınız.

Bana En Yakın reeDUKKAN Mağazası Nerede?

 

Eğer şehrinizde servis noktamız bulunmuyorsa Hızlı Teknik Servis hizmeti satın almak için satın aldığınız ürününüzü UPS kargo ile ile altta belirtilen adrese gönderiniz. Servis politikamız içerisinden işlemler en fazla 7 günde tamamlanacaktır.

Kerimbey Mahallesi Organize Sanayi Bulvarı No:28 - Tekkeköy / Samsun
UPS ile ücretsiz olası bağlantı:http://kayitservis.reeder-ssh.com/