0%

Alfreed Cihazımda Wi-fi Bağlantı Sorunu Yaşıyorum Ne Yapmalıyım?

Lütfen güçlü harici bir Wi-Fi sağlayıcısı bulundurunuz. Wi-Fi sinyali olan bir odada olduğunuzdan emin olunuz. 

Kurulum öncesinde cep telefonunuza Qr kodu  okuttuktan sonra uygulamayı indiriniz.Bu uygulama cep telefonunuz ile robot süpürgeyi yönetmenizi sağlayan bir uzaktan kumandaya dönüştürür. Başarılı eşleştirmeyi sağlamak için Konum, Wi-Fi, BT servislerinizi etkinleştirmenizi öneririz.

Uygulamaya giriş yaparak kaydolunuz.

Robot elektrik süpürgenizi açınız.

Aşağıdaki görseldeki gibi anahtarı ve tamponu aynı anda 3 saniye basılı tutun, bip sesi gelene kadar bırakmayınız.Bağlantının tamamlandığını anlamak için cihazın gövdesi üzerindeki kapak üzerinde  Wi-Fi durumunu gösteren bir ikaz lambası görürsünüz. Yanıp sönen ışık robot süpürgenin interneti sorunsuz şekilde algıladığını gösterir.Robotunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz.

İndirilen uygulamayı açınız. Uygulamanın yönlendirmesi ile bazı ayarları kısa bir süre içinde tamamlayabilirsiniz.Lütfen eşleştirmeyi üç dakika içinde tamamlayınız. 

Cihaz Ekle Butonuna tıklayınız.

Açılan pencerede işaretli alana tıklayınız.

Kablosuz internet ağınızı şeçerek şifresini girmelisiniz.Yanlış girilen parola, eşleştirmenin başarısız olmasının ana nedenidir.Lütfen şifrenizi kontrol edin ve tekrar deneyiniz.

Aşağıdaki görselde gösterildiği gibi cihazınızın eşleştirme moduna girdiğinden emin olunuz.Uygulamanın en yakında bulunan robot süpürge algılanarak eşleşme sağlanır. 

Uygulama, internet ve cihazın senkronize halde olduğundan emin olduktan sonra Alfreed robot süpürge kurma işlemi tamamlandı demektir. Artık evinizin haritalanması işlemini başlatabilirsiniz.